021 582-366

AUTO CENTAR NOVA Cesta Plano 2A, Plano, Splitsko-dalmatinska 21220

Koga kontaktirati za ponudu?

Možete se obratiti direktno Vašem osobnom prodajnom savjetniku koji je stručno osposobljen da vas vodi tokom procesa odabira najbolje opcije za vas i kupnje.

Kada i gdje mogu kupiti i pogledati vozila?

Rabljena vozila možete pogledati, naručiti se na probnu vožnju i testirati vašeg ljubimca kako bi bili sigurni u svoju odluku u našem Auto Centru NOVA koji se nalazi na adresi Cesta Plano 2A Trogir. Radno vrijeme salona je Pon - Pet 08h-17h i Sub 08h-13h

Mogu li dati pod račun moje staro vozilo?

Da, u većini slučajeva Vaš osobni prodajni savjetnik će prikupiti sve relevantne podatke i napraviti procjenu vašeg rabljenog vozila sve u cilju kako bi dobili fer tržišnu vrijednost za rabljeno vozilo. Molim da nas posjetite za više detalja.

Kako su vaše cijene povoljnije u odnosu na druge prodavače rabljenih vozila?

Auto Centar NOVA kao jedan od većih dobavljača vozila u Hrvatskoj ima posebne nabavne cijene, osim toga naše cijene su sastavljene kako bi Vama olakšali proceduru kupnje i izbjegli skrivene cijene i pregovaranja. Naša politika je napraviti proces kupnje jednostavnim i iskrenim, tako da pregledom specifikacija rabljenog vozila online već možete vidjeti koji automobil odgovara vašim potrebama. Naravno dodatno naši prodajni predstavnici uvijek imaju poseban poklon iznenađenja za svakog od kupaca.

Koji modeli automobila su dostupni za prodaju?

Trenutno u ponudi imamo širok izbor provjerenih rabljenih automobila s garancijom različitih proizvođača( Audi, BMW, VW, Škoda, Ford, Opel, Hyundai, Suzuki, Mercedes, Peugeot, Toyota, Smart..). Naravno uvijek je na lageru nešto novo. Ako tražite poseban model koji nije trenutno izložen, slobodno se obratite našem prodajnom predstavniku koji će pronaći za Vas najbolje rješenje.